Obdan Sistem

şeker

Şeker

Yerli hammaddeden (şeker pancarı üretilen beyaz kristal şekeri,

İmalatçı-İhracatçıların, C Şekeri Taleplerinin Yurt İçinden Karşılanması Şartları ve Uygulama Esaslarına Dair Tebliğ (No: 2018/34) (05.10.2018 t. 30556 s. R.G.)

Beyaz şeker (standart, rafine küp ve kristal şeker , yarı beyaz şeker, rafine şeker, ham şeker ve kahverengi şeker olarak sınıflandırılan, pancar veya kamıştan üretilen kristallendirilmiş sakaroz ile nişasta kökenli izoglukoz,

Şeker İhracatı ve Ön İzin Belgesi Düzenlenmesine İlişkin Tebliğ (02.10.2013 t. 28783 s. R.G.)

Yerli hammaddeden (Şeker Pancarı üretilen beyaz kristal şekeri,

Şeker Kurulu Kararı Karar No : 135/1 (21.12.2006 t. 26383 s. R.G.)

Beyaz şeker (standart, rafine, küp ve kristal şeker), yarı beyaz şeker, rafine şeker, ham şeker ve kahverengi şeker olarak sınıflandırılan, pancar veya kamıştan üretilen kristallendirilmiş sakaroz ile nişasta kökenli izoglukoz, likid ya da kurutulmuş halde glukoz şurubu, sakaroz veya invert şeker veya her ikisinin karışımının suda çözünmesinden meydana gelen şeker çözeltisi ve invert şeker şurubu ile inülin şurubunu

Şeker Kotalarının Düzenlenmesi ve Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik (Karar Sayısı: 4080) (05.06.2021 t. 31502 s. R.G.)

Beyaz şeker (standart, rafine küp ve kristal şeker), yarı beyaz şeker, rafine şeker, ham şeker ve kahverengi şeker olarak sınıflandırılan, pancar ve kamıştan üretilen kristallendirilmiş sakaroz ve nişasta kökenli izoglukoz, likid ya da kurutulmuş halde glukoz şurubu, sakaroz veya invert şeker veya her ikisinin karışımının suda çözünmesinden meydana gelen şeker çözeltisi ve invert şeker şurubu ile inülin şurubunu

Şeker ve Hammaddeleri Yönetmeliği (05.06.2021 t. 31502 s. R.G.)